El…, Ea…, o chitara… si … PACATUL care pandeste…

FII ATENT!

Ciuleste urechea, ochii… si mintea…!!!

VA RECOMAND SA NU INCERCATI ASA CEVA DIN MAI MULTE MOTIVE…   Diavolul e SUPER INSELATOR ( nu e o gluma, e un adevar.).

http://www.youtube.com/watch?v=CcsSPzr7ays

Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

48 de răspunsuri la El…, Ea…, o chitara… si … PACATUL care pandeste…

  1. Stii ce e – zvonacul- si – raspandacul-?
    Am inteles ca nu esti din Moldova si ca ai o superioritate fata de moldoveni. BOALA ta se vindeca doar prin atitudine proprie.
    Oricum, ma bucur sa vad ca stii ca exista … MOLDOVA!

    Apreciază

  2. Simo zice:

    Pentru cel curat cu inima, toate sunt curate. Pentru cel întinat, toate sunt întinate.
    Filmuleţul ăsta chiar nu are nimic rău . Şi cu asta cred că am spus tot .
    E jenant să vadă cei din lume cât de paranoici au ajuns pocăiţi e rusinos.
    Dar fratele e din Moldova , si din câte ştiu la moldoveni in biserica nu ai voiesă să cânţi cu instrumente muzicale .

    Apreciază

  3. Edi, ti-a murit bunul-simt?
    Demonstreaza ca stii sa te departi de „tot ce vi se pare rau”.
    Suna frumos cuvantul „pocainta” la tine. Ai oglinda?

    Apreciază

  4. te rog sa-mi definesti ceea ce inseamna „show” pentru tine!

    Apreciază

  5. „48 Pe viaţa Mea, zice Domnul Dumnezeu, că sora ta Sodoma şi fiicele ei n-au făcut ce aţi făcut voi, tu şi fiicele tale.
    49 Iată care a fost nelegiuirea surorii tale Sodoma: era îngâmfată, trăia în belşug şi într-o linişte nepăsătoare, ea şi fiicele ei, şi nu sprijinea mâna celui nenorocit şi celui lipsit.
    50Ele s-au semeţit şi au făcut urâciuni blestemate înaintea Mea; de aceea le-am şi nimicit, când am văzut lucrul acesta.” Ezechiel 16:49. cred că spune destul de clar care a fost problema celor 2 cetăți. Belșugul și îngâmfarea le-a condus către păcatele comise. Luând astăzi situația noastră toți vrem mai mult, toți vrem belșug și ceea ce e mai rău e că începem să trăim într-o liniște nepăsătoare! din nou fraților pocăința !

    Apreciază

  6. și atunci de ce nu încercați ca și soț și soție să cântați așa?… imediat sunteți în stare să aruncați cu cuvinte și judecăți înainte de a analiza… pocăința fraților, pocăința!

    Apreciază

  7. Multumesc! Mai bine sa suflam …. si in iaurt, decat sa ne frigem!
    Sa ne fie cu folos!

    Apreciază

  8. estera20 zice:

    imi place foarte mult modul dvs de gandire….sunt in totalitate de acord cu tot ceea ce ati afirmat pana acum…sunt casatorita si imi iubesc enorm sotul, ceea ce ma face putin mai mult geloasa….iar in acest videoclip vad cu adevarat un pericol, in sensul ca daca doua pesroane necasatorite sau implicate in casnicii diferite ajung sa cante atat de „profesional” cu siguranta in spatele acestui lucru stau ore de munca si este foarte periculos pentru un barbat si o femeie sa petreaca mult timp impreuna, mai ales daca nu sunt casatoriti, ca daca sunt casatoriti este numai spre binele lor, deoarece petrecand mult timp impreuna se cunosc mai bine si relatia lor devina mai puternica….felicitari!!!!!

    Apreciază

  9. sunt de acord ca e frumos, dar are momente care nu merita a fi vizionate…, Culegem doar ce e bun… O intrebare: ce reprezinta „gomora” pentru tine?

    Apreciază

  10. Multumesc pentru filmulet. Ma bucur ca ai observat ca … e nevoie si de avertizari , chiar cand se intampla lucruri frumoase cum au realizat cei doi din film. Eu nu i-am etichetat ca pacatosi ci …. „Pacatul care pandeste…”. Oricine poate fi o victima a lui daca nu ia seama.

    Apreciază

  11. Blogul e un exercitiu bun pentru mine. Toate comentariile care sunt in contradictie cu ce scriu eu, vreau sa le public. Daca limbajul e suburban, atunci intervin. Daca e atac la alte persoane care au scris, intervin.
    Opiniile sunt diverse. Voi care ma cunoasteti si stiti cum gandesc, probabil va mira unele opinii. Cand nu cunosti o persoana si incepi sa pui etichete pe el, GRESESTI.

    Apreciază

  12. Monica Onucu zice:

    Cei doi canta excelent.Muzica lor e pt a fi ascultata nu „incercata”.Cine vrea sa incerce sa cante ca ei si e crestin adevarat stie sa faca diferenta intre show si ceea ce asteapta Domnul de la el.Daca nu stie sa faca diferenta atunci sa ia avertismentul foarte in serios!

    Apreciază

  13. Monica Onucu zice:

    E placut ce se aude intr adevar.Insa nu e placut ce se vede.La inceput am crezut ca avertismentul e un pic fortat.Dar citind comentariile mi am dat seama ca unii chiar au nevoie de el.Daca vrei sa i canti lui Dumnezeu cred ca e ultimul care are nevoie de un show.Fii sincer cu tine insuti si apoi scrie aici.Intradevar muzica e foarte frumoasa!

    Apreciază

  14. em zice:

    la prima vedere…imi pare rau k v am dat filmuletzul asta:D…dar totusi,citind kteva comentarii de 2ori :O,se pare ca unii chiar au nevoie sa li se atraga atentia!!imi pare rau sa vad k in ziua de astazi am ajuns sa acceptam orice in biserici de dragul de a „crea o imagine buna crestinismului”!!
    …dar totusi le a iesit ceva frumos „pacatosilor”!=))

    Apreciază

  15. gomora zice:

    frumos dar pacatos

    Apreciază

  16. gomora zice:

    ce frumos

    Apreciază

  17. E unul din cele mai BUNE comentarii pe care le-am citit pe bloguri…! Istet, inteligent, cu mult umor…! BRAVO!
    Raman dator la tine cu … coarda Si!!!!!

    Apreciază

  18. Johannes zice:

    Ai avut dreptate. Mare pacat. Nu am avut ce face si i-am aratat clipul lui nevasta-mea. La care ea foarte mirata a zis ca nu vede nici-un pacat. Si la fel ca Adam, am fost si eu ispitit de femeie si hai sa incerc cu ea. Asa ca i-am pus in brate chitara si da-i pe cantat. Numai ca pacatul bate la usa. Si foarte insistent. La inceput, ea, adica nevasta-mea, nu calca bine tastele si se auzea urat. Apoi in loc de re major ea apasa do major. Nu mai spun de ritm. Ba allegro ba andante. La ciupit corzile, jale. Nu se putea sa nu ma ciupeasca si pe bine de mana. Cica din greseala. Dar eu cred ca o facea intentionat ca am certat-o ca nu tine ritmul.
    Si colac peste pupaza mi-a rupt si coarda Si. Nu am rupt-o eu in 10 ani si a rupt-o ea intr-o zi. Asta deja a fost picatura care a umplut cazanul. Asa ca m-am enervat si am inceput sa ma cert cu ea. Pana se facu ora 22 si trebuia sa inceapa telenovela „Narcisa Salbatica”. Asa ca am facut un armistitiu pentru o ora. Ca doar nu era sa pierd filmul meu preferat. Dupa film nu am mai avut cu cine sa ma cert ca ea deja adormise. Si aveam un chef sa ma cert, ca ma enervase si Eliza care i-a pus otrava in mancare lui Narcisa. Eliza din film. Sa nu intelegi altceva.
    Dimineata cand m-am trezit nu am mai simtit miros de cafea pe noptiera. Nici miros de oua prajite in bucatarie. Nu mai spun ca 2 zile am mancat sandvisuri. Noroc ca i-am cantat la chiatara melodia ei preferata, aia care o mai canta Seicaru, „Erai mireasa mea din totdeauna, Care-mi apari pe cer cand piere luna…” Bineinteles fara coarda Si. Si s-a imbunat pe loc. Asa ca am ajuns amandoi la concluzia ca e pacat. Mai bine sa cant singur. Ca nici eu nu ma bag in bucatarie cand face ea ciorba.
    Cine stie ce ar mai iesi.

    Apreciază

  19. sodoma zice:

    Si inca ceva pacatos:

    Apreciază

  20. Laura zice:

    Mi-ati „cenzurat” comentariul. Numa’ bine. Asta spune si mai multe despre dumneavoastra!
    Asa se face, ce nu ne convine nu publicam. Lasam doar ceea ce putem administra.
    Explicatiile de la celelalte comentarii fluctueaza mult. Imi e clar

    Apreciază

  21. ja2 zice:

    oricum nu ma asteptam sa lasi parerea mea importanta e parerea ta si doar ea e buna!

    Apreciază

  22. Laura zice:

    Cei ca dumneavostra creati imaginea crestinilor neoprotestanti de a fi habotnici si fanatici. Vorbiti de parca ati fi Ioan Botezatorul, dar as vrea sa vad ca traiti la fel ca el.
    In momentul de fata sunt frustrata pentru faptul ca, din cauza oamenilor ca dumneavostra, prietenii mei necrestini nu pot vedea adevarata fata, placuta si nu ingusta a crestinismului.
    „Am reusit, cu riscul ca pentru multi cititori sa fiu etichetat… cum vor ei. E treaba lor.”
    Nu e treaba lor, e treaba noastra, a tuturor, de imaginea pe care o creem despre crestinism.

    Apreciază

  23. ja2 zice:

    daca chitara e pacatoasa atunci si pianul e atunci cand canta 2 persoane la el nu?
    Iar in legatura cu flueratul de secunda 4 de ce nu te gandesti ca poate oricum s-ar fi fluierat chiar daca iesea numai unul din cei doi..in acest context nu cred ca ai dreptate:)

    Apreciază

  24. ja2 zice:

    eu nu inteleg cum cei doi savarsesc un pacat s nici cum o chitara poate fi pacatoasa..
    te-a intrebat cineva unde e pacatul si tu ai zis ca la chitara..sa inteleg ca acea chitara va merge in iad nu?
    nu-mi dau seama ce rost au discutiile astea..sunt doar pt a intretine un blog si o conversatie? cineva zicea ca ar fi vrut sa incerce cu sotia lui dar daca tu zici ca e riscant nu se mai risca si tu vii cu raspunsul ca nu ai vrea sa fii in biserica la acea slujba..de ce?
    de ce i-ai dat asa un raspuns?

    Apreciază

  25. Frate Andrei,
    In raspunsul pentru Sergiu am precizat cateva lucruri.Nu vreau sa ma repet.
    O observatie… – Ceea ce scrii in unele locuri dupa pronumele de politete „Dumneata”, contrazice politetea. E un exercitiu – nu sunt patimas.
    Initial, am fost la un pas de a cenzura scrisul tau, dar nu am facut-o. Sper sa intelegi ce trebuie inteles..

    Apreciază

  26. Draga Sergiu,
    DA, ai sesizat bine. E un articol avertisment!
    Nu am cunostinta ca cei doi din film ar fi pacatosi, nici nu ma intereseaza. Nu de ei vorbesc eu.
    Atrag atentia celor care fac „meserii riscante”. Pacatul e de multe feluri, cel care vrea sa il infaptuim, e unul singur – Diavolul.
    Pentru mine acest articol, e un exercitiu. Stiam ca daca pun cateva presupuneri…, captez atentia. Am reusit, cu riscul ca pentru multi cititori sa fiu etichetat… cum vor ei. E treaba lor.
    Stiu mai multe cazuri cu pastori, dirijori, coristi, muzicieni, credinciosi …(unii imi sunt prieteni si frati), care AU FOST INSELATI. Pentru ei, viata de dupa…, a fost diferita. Plans, suferinta, neincredere, chin, porti inchise si alte lucruri.
    Unii nu ati citit ATENT – eu nu am spus ca cei doi din film pacatuiesc ci avertizez ca printre spectatori la ce se intampla in timpul repetitiilor si nu numai, e si satan. Si el nu iubeste muzica, nici frumosul, nici curatia.
    Sa dea Dumnezeu ca TOTI care ati citit aceste randuri sa nu fiti inselati vreodata de Diavolul. FITI ATENTI!- e avertizare

    Apreciază

  27. Pingback: 10 postări în Top 100 WP (10.02.2011) « România Evanghelică

  28. andrei zice:

    Frate Petrica, sunt multe meserii care impica apropierea a doua persoane de sex diferit (ex. antrenorii de gimnastica sau chiar profesorii de sport, doctorii, cei care fac masaj medical si nu numai, acestea fiind meserii pe care le practica si unii crestni). Dumneata consideri ca acesti oameni daca nu sunt ispititi in timp ce-si practica meseria, nu sunt oameni normali? Oameni normali sunt ce-i care stiu sa faca diferenta intre apropieri „pe plan profesional”.. sa le zicem, si apropieri … datorate atractiei fizice. Dumneata faci prea multe presupuneri si inchipuiri. De ce sa-ti inchipui ca nu sunt casatoriti, sa incerci sa-ti imaginezi la ce s-au gandit ei in timp ce exersau ( acestea fiind ganduri pacatoase care te fac sa cartesti in inimata ta ) cand ai putea sa iei lucrurile ca atare, anume ca: sunt 2 oameni frumosi care au reusit sa interpreteze foarte frumos melodia si care au depus mult efort sa realizeze ce au realizat. E pacat sa presupui lucruri neadevarate despre alte persoane, oricare ar fi ele. Si in plus, „spectacolul” nu s-a desfasurat intr-o biserica, ci pe o scena oarecare. Si mai cred ca, nici un crestin sanatos si normal nu s-ar gandi sa interpreteze asa ceva la biserica.

    Apreciază

  29. sergiu zice:

    consider ca avertizarea este buna, dar putin excesiva. Nu cred ca cineva ar incerca asa ceva cu o persoana care nu-si permite (sot, sotie). Iar pentru cei care fac asa ceva fara a necesita o chitara neaparat, nu cred ca-si are rostul avertizarea. Ba din contra, macar se pot considera artisti pentru cateva minute. Pentru ca nu putem sa nu recunoastem meritul celor doi din clip.

    Apreciază

  30. Frate Andrei,
    1. Vreau sa facem un exercitiu al mintii – (nu discutam de cei doi ci … cum se ajunge la performanta celor doi.)
    Sa presupunem ca cei doi sunt sot-sotie. Excelent! Timp impreuna, performanta, muzica, apropiere fizica, coloborare, partasie.
    DAR, sa presupunem ca NU SUNT sot-sotie. Trebuie sa treaca prin acelasi proces. Sa presupunem ca NICIODATA in acele minute (probabil mai multe sute sau chiar mii…) cand trebuie sa exerseze foarte apropiati unul de celalalt, lipiti…., NU SUNT ISPITITI ci intotdeauna sunt concentrati DOAR LA MUZICA.
    Intrebare – Crezi ca e posibil asta la doi oameni sanatosi si normali?

    2. Daca as auzi „pe strada unii “domni” fluierand la fel”, ma gandesc ca … au vazut o … stafie….

    3. Filmuletul nu m-a facut sa gandesc pacatos, am vazut mai departe …, si am spus „VA RECOMAND SA NU INCERCATI ASA CEVA DIN MAI MULTE MOTIVE… Diavolul e SUPER INSELATOR ( nu e o gluma, e un adevar.).”

    Apreciază

  31. andrei zice:

    Frate Petrica, daca pe dumneavoastra acest filmulet va determina sa ganditi pacatos, eu zic ca problema e la dumneavoasra si nu la acest CUPLU care nu a facut nici un gest indecent in timp ce a cantat, nici la noi care care incercam sa va intelegem pe dumneavoastra dar nu prea reusim si nici chiar la individul care a fluierat. Daca acest individ, nu ar fii fluierat, tot pacatoasa vi se parea filmarea? Sau cand auziti pe strada unii „domni” fluierand la fel, la ce va ganditi? Gandirea crestinului nu ar trebui sa fie influentata atat de usor…

    Apreciază

  32. Ovidiu zice:

    nu mai zic decat caci m-am documentat putin si am gasit ca

    Brazilian guitarists Cecilia Siqueira and Fernando Lima met when they shared first prize at an international guitar competition in 2001 and became musical, and life, partners.

    Apreciază

  33. eumiealmeu zice:

    nu sunt de acord cu concubinajul, dar să ne legăm de nişte lucruri aşa… devenim penibili în ochii tinerilor şi nu ne mai ascultă.

    Apreciază

  34. Draga Ovidiu,
    Nu te recunosc….
    „Two partners in a romantic or sexual relationship” = casatoriti ????????

    Cred ca scrisul din engleza e foarte adevarat, tocmai de asta am atras atentia ca „Diavolul e SUPER INSELATOR ( nu e o gluma, e un adevar.)”
    Daca ar fi scris ca cei 2 locuiesc impreuna de 5 ani, (…dar nu sunt casatoriti..), ai fi tras concluzia ca sunt si casatoriti?????

    Apreciază

  35. Sper sa lipsesc la acea slujba din Casa Domnului cand vei canta cu sotia ta ceva …, in genul de pe filmulet. Ba…, poate ca as vrea sa fiu sa vad reactia de pe fata lui … DUMNEZEU…
    Cat despre credinciosi,… nu stiu ce sa zic in vremuri ca acestea, nu stiu ce „fețe” ar face. Sper sa nu fluiere cineva in biserica …ca cel din secunda 4…

    Apreciază

  36. Ovidiu zice:

    pai .. considerand ca textul original nu a fost scris in limba romana .. am putea considera a ne uita si in alte dictionare ..

    Noun
    couple (plural couples)
    Two partners in a romantic or sexual relationship.
    „1729, Jonathan Swift, A Modest Proposal
    I calculate there may be about two hundred thousand couple whose wives are breeders;”

    Si mai sunt defintii.. nu vad de ce ignorati total ipoteza asta.

    Sursa

    Apreciază

  37. Am inteles cu cine stau de vorba…! Nu am nici o problema cu verigheta ( cred ca e bine sa o poarte amandoi. -) . Fluieratul din sala de la secunda 4 vi se pare ca e o … apreciere facuta muzicii? Sau cineva prin fluierat de acel tip… „stimuleaza” pe altii sa fie mai atenti la muzica ce urmeaza?

    Apreciază

  38. eumiealmeu zice:

    mi se pare totuşi că nu e relevant. soţul meu nu poartă verighetă, iar eu port. e vreo problemă? pe de altă parte, lumea fluieră în sală şi de dragul a ce se aude, nu doar că-şi imaginează ceva.
    încerc să-mi dau totuşi seama care-i problema pe care-o vizaţi, ca să vă înţeleg gândirea.

    Apreciază

  39. chitara….!!!!!!!

    Apreciază

  40. Aveti dreptate – fiecare aude ce ii place si surprinde cat vrea. E un mod de a canta … mai „special” – o tehnica noua..!
    Daca in filmulet ar fi vorba de sotul sau sotia dumneavoastra (… nu stiu cu cine stau de vorba..), tot asta ati vedea?

    Apreciază

  41. Ce va determina sa asociati cuvantul „cuplu” cu „casatoriti”?
    Faptul ca in filmulet el are verigheta si ea nu are?
    Sa presupunem ca sunt casatoriti….! De ce ar fluiera unii in sala atat de … „muzical”, stiind ca sunt sot-sotie?

    Apreciază

  42. Uite ce gasesc in Dex la cuvantul „cuplu” –
    „CÚPLU, cupluri, s. n. 1. Pereche formată din persoane (de sex opus). 2. (Fiz.) Sistem compus din două forțe antiparalele. – Din fr. couple.”

    CÚPLU ~ri n. 1) Reunire de două persoane de sex opus, aflate într-o anumită legătură; pereche.”

    Mai dau un citat din … Presedinte… „Traian Basescu: Pentru mine, cuplul Ponta-Antonescu este unul comic”

    Apreciază

  43. Ovidiu zice:

    Nu mai departe decat in descriere .. vedem ca este vorba de un cuplu ..

    „BRAZILIAN MUSIC INSTITUTE features the the couple FERNANDO (Brazil) & CECILIA (Uruguay)…”

    Apreciază

  44. Larisa zice:

    In descrierea de sub video, direct pe youtube, scrie ca sunt cuplu – inteleg eu casatoriti. Ceea ce face ca spectacolul sa fie cu atat mai frumos 🙂

    Apreciază

  45. Johannes zice:

    Ciudat. Ma gandeam sa incerc cu nevasta-mea. Dar daca zici ca e periculos mai bine nu.
    Merg pe mana ta, ca stiu ca vorbesti din experienta.

    Apreciază

  46. Laura zice:

    ce este pacatos in acest video?

    Apreciază

  47. eumiealmeu zice:

    scuze, am urmărit… ce se întâmplă, că eu nu văd decât nişte oameni care cântă.

    Apreciază

Lasă un comentariu