Corul si Orchestra JUBILATE

In Romania se organizeaza si proiecte muzicale crestine  de calitate.

 Fundatia Jubilate ne propune un proiect foarte interesant in vara acestui an. Redau anuntul preluat de pe site-ul fundatiei. Sper sa fie cu folos cuiva.

www.jubilate.ro

“Corul si orchestra Jubilate”

De la sfârşitul cursului de vară 2010, în care am avut o experienţă atât de frumoasă slujind prin muzică în două biserici, ne-am tot gândit şi ne-am rugat să ştim care ar fi pasul următor, clădind pe experienţele trecute.  Prin urmare, în această vară vom forma un cor de 80 de persoane şi o orchestră de 50, vom învăţa piese corale frumoase, pline de miez, vom cânta în câteva biserici, iar la sfârşitul săptămânii vom face o înregistrare pe CD, sărbătorind zece ani de existenţă a Fundaţiei Jubilate. Acest proiect va înlocui cursul de vară în acest an.

“Corul si orchestra Jubilate” ne vom întâlni la Cluj în 11-17 iulie; cazarea se va face la fraţi din bisericile clujene. Taxa pentru fiecare participant (care include 2 mese/zi pentru 7 zile) este 200 RON. Doreşti să cânţi cu noi în cor sau în orchestră? Vârsta minimă este 16 ani.  Data limită a înscrierii este 15 mai. 

Orchestranţii studenţi la Conservator şi profesionişti vor avea posibilitatea în momentul înscrierii de a solicita o reducere de până la 50% din taxa de participare. Daca esti elev la un liceu de muzica si ai vrea sac anti in orchestra, se face inscriere pe baza de auditie. 

Prin natura proiectului, realizăm că trebuie să conturăm proiectul printr-o selecţie, atat pentru cor cat si pentru orchestra.  Pentru mai multe detalii cu privire la selecţie, vă rugăm să-l contactaţi pe Ruben Muresan laruben@jubilate.ro  Dupa ce vorbiti cu Ruben, va rugam sa descarcati fisa de inscriere din dreapta paginii, de la stiri, s-o completati si s-o trimiteti laoffice@jubilate.ro

Te aşteptăm cu drag!
________________________________________

Pentru toti participantii la Corul si Orchestra Jubilate, avem o oferta speciala care va ajuta in legatura cu taxa de participare!  Un sponsor din România oferă burse integrale pentru primele trei persoane care strâng 15 declaraţii 2% din impozitul pe venit în sprijinul Fundaţiei Jubilate. O mare parte dintre angajaţi nu direcţionează cei 2% nicăieri. Poţi câştiga una din aceste burse integrale la proiectul de vară strangand de la 15 persoane declaratile prin care vor fi directionati cei 2% din impozitul pe venit pentru Fundaţia Jubilate. Depuneti declaratiile la Administraţia Financiară a judeţului până cel târziu in 10 mai 2011. În momentul depunerii formularelor veţi primi un număr de înregistrare. Pentru a primi o bursă, trebuie să ne trimiteţi prin poştă sau email numerele de înregistrare pentru cele 15 formulare.

Formularul cu datele noastre poate fi descarcat din dreapta paginii, de la știri.

Acest articol a fost publicat în Culturale. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Corul si Orchestra JUBILATE

  1. Pingback: 12 postări în Top 100 WP (29.04.2011) « România Evanghelică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s