Iasi – Music Camp – 4 – 9 septembrie 2011

Cu cativa ani in urma, am participat la cateva tabere Music Camp International. Am aflat si intrat in contact prin fr. Ken Tucker si Fundatia Jubilate.

A fost o experienta foarte interesanta pentru mine. Aveam pentru prima data in fata mea un mare specialist in muzica la nivelul copiilor, Connie Fortunato. Programul era bine impartit, materialul de studiu pentru copii foarte bine pus la punct. Pana sa o cunosc pe CONNIE FORTUNATO, habar nu am avut ce poate insemna ” O SAPTAMANA MUZICALA”. Eram uimit ce se poate face intr-o saptamana cu niste copii timp de 5 ore in fiecare zi. Era pentru prima data in viata cand ascultam live un cor de copii si orchestra simfonica cantand cantarile Domnului. Repertoriul includea piese frumoase si grele in limba romana, engleza si latina.

(Am aplicat si eu „Saptamana Muzicala” in doua biserici: Biserica Crestina dupa Evanghelie „Betel” Suceava si Biserica Penticostala „Betel” Bivolarie – Suceava. A functionat…!)

In acea vreme, am participat la Cluj, Bistrita si Bucuresti. Apoi s-au mai tinut la Sibiu, Brasov si de anul trecut la Iasi.

Din vremea cand predam si eu la Music Camp, mi-am dorit sa facem si intr-un oras al Moldovei asa ceva. Vizam orasele Iasi, Botosani sau Suceava. Coristii mei adulti sau copii stiu despre ce vorbesc…

Pentru anul acesta, obtinusem TOATE aprobarile pentru a face un MUSIC CAMP la Suceava, atat la nivel de primarie cat si la nivel de inspectorat scolar. M-am izbit de doua probleme care fac ca acest lucru sa mai astepte la Suceava: o scoala cu o sala mare de repetitie si o sala mare cu acustica buna unde sa fie tinut concertul. Mizam pe un cor de copii de aproximativ 1.000 persoane. Nu renunt la planul acesta si cred ca intr-o zi se va realiza si la Suceava. DOAMNE AJUTA-NE! (La Kiev – Ucraina, in cor au cantat 1.800 copii………. la Music Camp…)

Apreciez faptul ca d-na Liliana Romaniuc a facut posibil lucrul acesta la Iasi. FELICITARI!

Daca esti copil, locuiesti in Iasi, poti canta….., habar nu ai ce pierzi daca nu mergi la Music Camp Iasi, in perioada 4-9 septembrie. Trebuie doar sa suni la Cristina Pantaziu, tel.  0724 053 844. Anul trecut au participat 386 copii. Anul acesta si-au anuntat participarea peste 500 de copii. Te poti alatura si tu lor….

Urmareste inregistrarea de anul trecut, poate iti vin idei…, … sper sa iti vina….!

Acest articol a fost publicat în Articole, Evenimente, Muzica deosebita. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Iasi – Music Camp – 4 – 9 septembrie 2011

  1. georgiana zice:

    i love you connie fortunato

    Apreciază

  2. Pingback: 12 postări în Top 100 WP (21.08.2011) « România Evanghelică

  3. Pingback: 11 postări în Top 100 WP (20.08.2011) « România Evanghelică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s