Cele 10 porunci ale … „laicului”…

1. Rugăciunea nu este o „roată de rezervă” pe care sa o foloseşti atunci când eşti în necaz (pană), ci este un “volan” care te direcţionează pe calea cea dreaptă pe tot parcursul.

2. De ce parbrizul este atât de mare şi oglinda retrovizoare este atât de mică? Pentru că trecutul nostru nu este la fel de important ca viitorul nostru. Deci, să privim spre viitor şi să lăsăm trecutul.

3. Prietenia este ca o carte. Este nevoie de câteva secunde pentru a o arde, dar este nevoie de ani pentru a o scrie.

4. În viaţă toate lucrurile sunt temporare. Dacă merg bine, bucură-te de ele, pentru că nu vor dura pentru totdeauna. Dacă nu merg bine, nu îţi fă griji, acestea nu vor fi aşa pentru mult timp.

5. Prietenii vechi sunt ca aurul! Prieteni noi sunt diamant! Dacă obţii un diamant, nu uita de aur! Pentru ca să ţii un diamant, întotdeauna ai nevoie de o bază de aur!

6. Adesea, când ne pierdem speranţa şi credem că acela este sfârşitul, Dumnezeu ne zâmbeşte de sus şi spune: “Dragă, relaxează-te, este doar un ocol, nu sfârşitul!”

7. Când Dumnezeu rezolvă problemele tale, ai încredere în abilităţile Sale, atunci când Dumnezeu nu îţi rezolvă problemele înseamnă că are încredere în abilităţile tale.

8. O persoană oarbă, l-a întrebat pe Sfântul Antonie: “Poate exista ceva mai rău decât pierderea vederii?” El a răspuns: “Da, pierderea viziunii.”

9. Atunci când te rogi pentru altii, Dumnezeu te ascultă şi-i binecuvântează şi atunci când eşti în siguranţă şi fericit, aminteşte-ţi că cineva s-a rugat pentru tine.

10. Îngrijorarea nu îndepărtează necazurile de mâine, ci îţi ia pacea de astăzi.

SURSA: blog Daniel Branzai

Traducere in limba ramana: Cerasela Profiri

Reclame
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s