Alex Hostiuc – ….”am fost bolnav si ati venit sa ma vedeti”…

Alex are 10 ani si iubeste pe Dumnezeu si Cuvantul Sau.  Zambetul defineste felul sau de a fi. Atent, gandeste repede, munceste constiincios. Locuieste in Ipotesti-Suceava .

E  o placere sa lucrezi cu el. Am facut muzica cu el in Corul de Copii al Bisericii Baptiste Ipotesti-Suceava.  Are o voce frumoasa, placuta. A invatat sa cante foarte repede la blockflute. La scoala a studiat pianul. Face lucrurile cu pasiune. De asemeni l-am ajutat la solfegii pentru scoala – e elev in clasa a V-a la Liceul de Arta „Ciprian Porumbescu” Suceava.

In data de 29 iunie 2011 la un ecograf s-a descoperit o tumoare cecala(pornita din cancer ganglionar axat pe cec, cecul fiind o parte din intestinul subtire o parte din intestinul gros si apendice. DIAGNOSTICUL FINAL FIIND LIMFOM BURKITT.

Prima interventie chirurgicala a fost pe 1 august 2011.

A inceput curele de chimioterapie pe 13 august 2011 de ziua lui cand implinea 10 ani…. Prima cura de citostaticea fost  fara probleme.

La a doua  cura de citostatice a avut  reactii negative ale terapiei care au dus la enterocolita si s-a intervenit chirurgical.

Pe 6 octombrie 2011 a inceput a 3-a cura de citostatice. Este internat la Spitalul „Sfanta Maria” din Iasi.

Sa ne rugam ca Domnul sa aiba mila de Alex si sa il faca sanatos. Cei care au posibilitatea, pot sa il viziteze.

Matei 25 : 31 – 46

 • Când va veni Fiul omului în slava Sa cu toţi sfinţii îngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.
 • 32 Toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărţi pe unii de alţii cum desparte păstorul oile de capre;
 • 33 şi va pune oile la dreapta, iar caprele la stânga Lui.
 • 34 Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
 • 35 Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit;
 • 36 am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine.”
 • 37 Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut?
 • 38 Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit? Sau gol şi Te-am îmbrăcat?
 • 39 Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine?”
 • 40 Drept răspuns, Împăratul le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.”
 • 41 Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!
 • 42 Căci am fost flămând, şi nu Mi-aţi dat să mănânc; Mi-a fost sete, şi nu Mi-aţi dat să beau;
 • 43 am fost străin, şi nu M-aţi primit; am fost gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi în temniţă, şi n-aţi venit pe la Mine.”
 • 44 Atunci Îi vor răspunde şi ei: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând, sau fiindu-Ţi sete, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă, şi nu Ţi-am slujit?”
 • 45 Şi El, drept răspuns, le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintre aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut.”
 • 46 Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veşnică.”
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Alex Hostiuc – ….”am fost bolnav si ati venit sa ma vedeti”…

 1. Maary Balta zice:

  Alex cuvintele noastre sunt prea mici ca sa ati aline durerea ta dar stiiu un lucru ca domnul Isus este linga tine .[noi nu vom inceta sa ne rugam pentru tine ca dumnezeu sa te tina in bratele lui si nimic sa nu fie peste puterea ta]]] mergi ci incredere si dumnezeu sa fie cu tine el sa ati ea durerea ta Alex.sa il simti mereu linga tine ,stiu ca numai el poate vindeca bola .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s