www.citestebiblia.com

Am primit pe e-mail acest mesaj:
Vă scriu din partea misiunii creştine “CITEŞTE BIBLIA” din Mediaş, care se ocupă cu răspândirea mesajului Evangheliei prin intermediul unor cursuri biblice prin corespondenţă, oferite gratuit. Această lucrare funcţionează în cadrul Fundaţiei EBHIS (cu sediul la Sălişte, jud.Sibiu), fiind organizată şi susţinută de aceasta.
    Lucrarea amintită a început în 1998, iar până în prezent am trimis cursurile noastre la peste 60.000 (şase zeci de mii) de persoane. Multe persoane s-au întors la Domnul Isus prin aceste cursuri (prima serie având un caracter evanghelistic) şi mulţi creştini au fost întăriţi în credinţa lor prin lecţiile biblice dedicate creşterii spirituale. Ne bucurăm şi mulţumim lui Dumnezeu pentru aceasta.
    Până de curând, lucrarea aceasta de corespondenţă s-a derulat exclusiv prin poşta scrisă. Având în vedere însă expansiunea Internetului ca mijloc de informare şi comunicare, am socotit important şi necesar să îl folosim şi noi, pentru a răspândi şi pe această cale mesajul Evangheliei. Astfel că acum, cursurile biblice de la noi sunt disponibile şi pe Internet, la pagina: www.citestebiblia.com. Avem nevoie însă de a deveni cunoscuţi, de a fi întâlniţi de cei ce populează acest spaţiu virtual. Ştim că site-ul dumneavoastră este deja bine cunoscut şi folosit de multe persoane. Dacă pe pagina pe care o administraţi ne-aţi oferi un spaţiu în care să puneţi un indicator spre cursurile biblice de la noi, ne-am bucura. Aceasta este rugămintea noastră faţă de dumneavoastră. Avem şi câteva bannere pregătite deja în acest scop:
http://www.citestebiblia.com/?q=linkhelp. Puteţi alege dintre ele ceea ce consideraţi mai bun, mai potrivit. Sau, poate vă gândiţi la o altă formă sub care să îndrumaţi spre
site-ul nostru. Ajutorul dumneavoastră ne este binevenit. Aşteptăm un răspuns în acest sens.
    Vă dorim belşug de har şi îndurare de la Dumnezeu.”
 
 
Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la www.citestebiblia.com

  1. Va multumesc pentru frumosul cadou calendarul 2013,si Dumnezeu sa va rasplateasca osteneala.Cu o calda strangere de mana Marian Stoicheci Scrioastea.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s