Victoria si Vasile Pintican….

DISCLAIMER: ………………… – preluat de pe blogul FRATELUI DIONIS BODIU  – DUMNEZEU SA VA INTAREASCA SI SA VA MANGAIE.

In conditii de o violenta cum nu se poate crede ca exista intre oameni, socrii mei, Pintican Vasile si Victoria, au trecut in seara de vineri la Domnul.

Dupa ce mai bine de 50 de ani au slujit Celui PreaInalt cu credinciosie, batand drumuri nevazute de prea multi in vestirea Evangheliei, cateva minti criminale le-au curmat, iata, fara pic de mila, zilele. Au fost ucisi, ei, mesageri ai Domnului Vietii.

Au intrat in prezenta Regelui Regilor asa cum au si trait:  brat la brat, credinciosi unul altuia, si in zile cu soare si in incercari.

Rugati-va, va implor, pentru sotia mea (cea care le-a gasit trupurile), pentru mine (prezent si eu la descoperirea grozaviei) si pentru intreaga noastra familie.

Ceremonia funerara va avea loc marti, 1 Mai, ora 13:00, la Biserica Baptista din Sighisoara. Cei ce i-au cunoscut si apreciat pe sotii Pintican sunt asteptati cu aceasta ocazie pentru a-si lua ramas bun de la ei.

Acest articol a fost publicat în Plecat ACASA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Victoria si Vasile Pintican….

 1. catalin zice:

  Nu am cuvinte dar printre mahnire si durere pot spune atat Domnul sa i Mangaie pe cei lasati in urma

  Apreciază

 2. viorica zice:

  Ştiu că e foarte uşor pentru mine, stând la răcoare, să dau o mangâiere şi e foarte greu pentru voi, care sunteţi in foc, să o primiţi („Rahela nu voia să fie mângâiata…”). Poate că Dumnezeu s-a lăudat cu soţii Pintican, aşa cum s-a lăudat cu Iov. Iov a trebuit să mai trăiasca după suferinţă, pentru că pe atunci nu avea promisiunea învierii. Dar fraţii noştri au trecut din moarte la viaţă, iar Dumnezeu n-a murit. Nu se ştie dacă, murind din cauze naturale, suferinţa lor ar fi fost mai mică. Voi cei vii, nemângâiaţi, sunteţi trecuţi printr-o incercare grea. Fiţi tari şi încredeţi-vă in Domnul. Prea multa supărare vă poate îmbolnăvi. Aveţi grijă de Templul Duhului Sfânt. Aveţi pentru ce trăi. Dacă Dumnezeu ar fi vrut să muriţi şi voi, n-ar fi fost mare lucru o mică scânteie…
  „Cine crede in Domnul Isus, chiar dacă ar fi murit, va trăi”.
  „Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morţi, ci al celor vii”.
  Fruntea sus! Va veţi reîntâlni părinţii atunci când va hotărî Dumnezeu.
  Sunt convinsă că şi criminalii citesc acest blog. Pentru ei amintesc că un tâlhar a fost mântuit în ultimele clipe ale vieţii dar… unul n-a fost mântuit. „Dumnezeu nu se uită la ce izbeşte ochii ci se uită la inimă.” Dar Dumnezeu nu este doar bun, El este drept si un „foc mistuitor”.
  Daca Satana a promis ceva, el este mincinos şi tatăl minciunii. Nu-şi va ţine promisiunile decît pentru viaţa pământească sau poate nici atît.

  Apreciază

 3. viorica zice:

  Ce pot zice !!!!!! E greu…Dumnezeu care intrece orice pricepere sa mangaie familia si sa-i pazeasca pana la venirea Domnului nostru Isus Hristos !

  Apreciază

 4. Fr. Vasile Mihai zice:

  Ma ingrozesc vazand cata rautate este in omul fara DUMNEZEU. EL sa aiba mila de cei care au savarsit fapta aceasta. Tot El sa aduca mangaiere in inimile indurerate (1Tesaloniceni 4 : 14-18).

  Apreciază

 5. Cristi zice:

  domnul sa va intareasca si sa va mangaie,pt cei doi durerea a plecat ,acum stim ca sunt cu adevarat fericiti impreuna cu Dragul inimii lor

  Apreciază

 6. parvu zice:

  iata ca sunt si oameni grozav de rai,care au facut fapta aceasta urita inaintea lui Dumnezeu,totusi zic ca Domnul sa aiba mila de ei,iar pentru coppi dinsilor Domnul Isus sa va interaesca si sa va mingiei in acesta grea incercare prin care treceti

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s