Update – Prof. Univ. Dr. GHEORGHE JERNOVEI – a plecat ACASA….

UPDATE – Trupul neinsufletit al fratelui Gheorghe Jernovei va fi depus duminica dupa slujba de dimineata in Biserica Crestina Baptista „Isus Salvatorul” Cernauti  (cartier Rosa)

Serviciul de priveghi – Duminica 14 iulie 2013 – orele 17.00

Serviciul de inmormantare – LUNI 15 iulie 2013 – orele 10.00 

DUMNEZEU ESTE SUVERAN IN TOATE!

Cu durere in suflet am aflat ca azi – Vineri 12 iulie 2013 – in jurul orei 7.00 printr-un stop cardiac a fost chemat ACASA dragul meu PRIETEN  Prof. Univ. Dr. GHEORGHE JERNOVEI. 

Gheorghe JernoveiAzi trebuia sa se intoarca acasa impreuna cu sotia sa Mariane si copii bisericii din Cernauti care au fost in tabara crestina din Poroscovo.

Peste o saptamana –  19-21 iulie 2013 -avea o mare implicare in organizarea Congresului Baptistilor Romani din Ucraina cu ocazia aniversarii a 100 ani de baptism in Bucovina. Asteptam sa ne revedem si auzim.

Luni dimineata ne-am auzit si vazut pe skipe. Era bucuros si plin de verva.

DOMNUL sa mangaie pe Mariane si familia baiatului fratelui Gheorghe Jernovei. DOMNUL sa mangaie familia fratelui sau Andrei Jernovei.

Voi reveni cu mai multe amanunte.

Acest articol a fost publicat în Plecat ACASA. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Update – Prof. Univ. Dr. GHEORGHE JERNOVEI – a plecat ACASA….

 1. Pingback: Cristi Țepeș – Carte de amintiri (II) | B a r z i l a i - e n - D a n (Un Barzilai izvorât din Dan)

 2. Pingback: Cristi Tepes – … un fir de floare rupta…. | Petrica Moisuc

 3. Ludmila Bejenaru zice:

  Stimaţă şi distinsă Doamnă!
  am aflat(prea târziu, din pacate) de pe site-ul universităţii despre moartea fulgerătoare a distinsului profesor Gheorghe Jernovei, minunat coleg şi înţelept partener de dialog.
  Sunt alături de Dumneavoastră şi de familie în clipele de grea încercare.
  Cuvintele sunt de prisos acum, dar îl voi pastra în memorie ca pe un adevărat profesor şi distins pedagog, cu un suflet cald şi generos,deschis spre nou,întotdeauna gata să vină cu un sfat sau cu o rezolvare a problemei.
  Sunt fericită, că l-am cunoscut şi l-am avut în preajmă în perioada mobilităţii Erasmus Emerge la Universitatea din Cernăuţi .
  Dumnezeu sa-l odihnească!

  Ludmila Bejenaru, conf.dr.la Facultatea de Litere a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi

  Apreciază

 4. Marianne zice:

  Cu cât amintirea este mai frumoasă şi mai bogată cu atât este mai grea despărţirea. Dar recunoştinţa transformă amintirea într-o bucurie liniştită. Frumosul trecut nu mai este purtat în inimă ca un ghimpe, ci ca un cadou preţios. Dietrich Bonhoeffer
  Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi fost alături în zilele pline de durere, când ne-am despărţit de Gheorghe Jernovei, care a fost un soţ iubitor, un tată şi prieten bun, un bunic care şi-a iubit şi sfătuit nepoţii, un frate care întotdeauna a avut un cuvânt de încurajare şi îmbărbătare pentru cei din jurul lui. Un om care l-a iubit pe Dumnezeu, şi-a pus încrederea în Domnul Isus, a iubit dreptatea şi nu se temea să ia partea celui neîndreptăţit.
  Credem ceea ce a scris Apostolul Pavel în Biblie, în Epistola către Romani cap. 8: 38-39
  Căci sunt bine încredinţat că nici moartea, nici viaţa, nici îngerii, nici stăpânirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare,nici înălţimea, nici adâncimea, nici o altă făptură, nu vor fi în stare să ne despartă de dragostea lui Dumnezeu care este în Isus Hristos, Domnul nostru.
  Marianne Jernovei.

  Apreciază

 5. pavel smantana zice:

  acum 2 zile am vorbit cu fratele Andrei Jernovei si urma sa mergem impreuna la Odessa si cu fratele Gheorghe….Incredibil. Marianne, esti in Mana Domnului si EL te ma mangaia. Doamne revarsa HAR si INDURARE peste familie si peste comunitate.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s