…”roaga-te, acum, sa-ti pastrezi credinta”…

brancusi - rugaciune

 

Luca 18:8b „Dar cand va veni Fiul omului, va gasi El credinta pe pamant?”

Se poate pierde credinta….? Dupa raspunsul pe care-l da fiecare, aici ne impartim in doua categorii. Pentru unii raspunsul este DA, pentru altii e NU. Argumentatia difera…

Ideea e alta, aici…

Traim vremuri atat de tulburi… In tari libere si cu democratie consolidata pe temelie biblica iudeo-crestina am ajuns sa-i vedem pe crestini tot mai constransi in propriile legi ale tarii.

Cum e posibil ca o minoritate sociala care reprezinta 2% din populatia unei tari sa impuna norme de viata pentru …. 98% din locuitorii tarii??? Ma refer la SUA… la … homosexuali si lesbiene … CUM s-a ajuns in situatia aceasta?

Cum e posibil ca in 2015 sa mergi la scoala publica in tara libera si … sa fii omorat pentru simplu fapt ca esti CRESTIN?

MARTIRI CRESTINI … tot de SUA e vorba… – 1 octombrie 2015 Oregon

Cum e posibil ca in tari cu traditie crestina foarte solida, biserici sa fie transformate in cluburi, loc de distractie, moschei – de buna voie, pe bani (indiferent daca e vorba de multi sau putini…)? Chiar credeti ca generatia care a construit si a platit pretul acelei constructii este de acord cu VANZAREA…??? Ascultam vineri 3 octombrie 2015 la Radio Vocea ….. (-Cui? … – Nu va spun…) o stire despre transformarea unei biserici in moscheie in Germania – m-a socat modul in care era prezentata stirea – cu sfiala ca nu cumva sa produca suparare  „cuiva”, ca si cum asa ceva ar fi normal intr-o tara care se numeste crestina… Mai lipsea sa ne spuna ca a fost vanduta pe … „un pret super”…

…Apropo, frati evanghelici care construiti … CATEDRALE pentru DOMNUL…, SCRIETI UN TESTAMENT pentru copiii copiilor vostri care „vor decide” daca-l vor respecta sau nu… (Ieri s-a inaugurat la Suceava cea mai mare CATEDRALA ORTODOXA din Romania… – aviz-…
Cum e posibil sa vezi biserici tot mai mari cu cler tot mai pregatit si …tot mai goale de popor? Cum e posibil sa ai tot mai multi oameni educati in a fi pastori, preoti, muzicieni si … bisericile sa scada ca numar de credinciosi?

Un lucru este foarte clar – REVENIREA DOMNULUI ISUS ESTE FOARTE APROAPE!!!

Ma uit la ISRAEL … si… inteleg din simpla lui existenta ca STAT, ca BIBLIA ESTE ADEVARATA…!!!!

Ma uit cu tristete la raceala din BISERICI…, din CORURI…, din slujbele religioase… si inteleg ceea ce DOMNUL a lasat scris de muuuuult in BIBLIE…

INTELEG CA … TREBUIE SA MA ROG CA … DOMNUL SA-MI PASTREZE CREDINTA IN EL…!!!

––––––––––––-

Matei 24: 6-14

6. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.

7. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume.

8. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor.

9. Atunci va vor da sa fiti chinuiti si va vor omori; si veti fi urati de toate neamurile pentru Numele Meu.

10. Atunci multi vor cadea, se vor vinde unii pe altii si se vor uri unii pe altii.

11. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi.

12. Si, din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci.

13. Dar cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit.

14. Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul.

 

Acest articol a fost publicat în Articole, Biserica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s