Suceava – Jubilate- „O inima si un glas” – 16-18 februarie 2018 – CORURI

jubilate oradea

                             Dragi frati si surori iubitori de cantarea Domnului,

Iata ca se apropie o noua intalnire a noastra, a echipei Jubilate, cu armata aceasta iubita de Domnul si de noi, armata cantaretilor din zona Suceava si judetele limitrofe!  Ne gandim cu bucurie la zilele de 16-18 februarie 2018 si anticipam binecuvantari pe masura harului Dumnezeului nostru minunat!

Evenimentul din anul acesta se cheama „O inima si un glas”.  Vizeaza importanta rolului cantarii in comun si, in mod deosebit, rolul corului in a spijini cantarea in comun.

Cu toata importanta pe care o are corul in lucrarea crestina, totusi, noi ca echipa credem ca formatia muzicala cea mai insemnata din biserica nu este corul, ci adunarea intreaga a inchinatorilor in duh si adevar.  De aceea am ales de data aceasta, cu ocazia aparitiei culegerii Jubilate, volumul 2, sa punem un accent deosebit pe rolul corului in conducerea, invatarea, imbogatirea si infrumusetarea cantarii adunarii.

In consecinta, asteptam pe frati si surori cantareti din zona Suceava la aceste zile de inchinare si echipare, dupa programul urmator:

Biserica Baptista „Maranatha” Suceava,
str. Dragos Voda nr. 28 A
Vineri, 16 februarie 2018, orele 18.00 – 21.00
Sambata, 17 februarie 2018, orele 9.00 -13.00 si 16.30 – 19.00
Duminica, 18 februarie 2018, slujire in inchinarea catorva biserici

„O inima si un glas” isi va avea punctul culminant sambata seara, ora 17 la Biserica Baptista „Maranatha”, timp la care-i invitam pe credinciosii din toate bisericile sucevene pentru a ne inchina impreuna, invatand cantari noi pentru adunare.

Coristii care participa la repetitiile de vineri seara si sambata dimineata sunt rugati sa-i invite pe prieteni, cunoscuti si pe fratii si surorile din bisericile lor la evenimentul de sambata seara.

Slujirea va continua in doua coruri duminica in biserici locale.

Materialul necesar pentru participare la „O inima si un glas” ca si corist este culegerea Jubilate, volumul 2.  Se va putea cumpara  vineri 16 februarie 2018 de la ora 17.00,  la Biserica Baptista Maranatha, unde se vor desfasura repetitiile si sambata in timpul repetitiilor.  In timpul repetitiilor, coristii si corurile vor putea cumpara cartea cu pretul de 37 RON.  La evenimentul de sambata seara, pretul pentru public va fi 45 RON.

In nadejdea ca aceste cantari noi, precum si intalnirea noastra laolalta, vor fi unelte binecuvantate in mana Stapanului nostru iubit, va uram zile pline de har!

Echipa Jubilate


 

Daca aveti nevoie de relatii suplimentare, scrieti pe e-mail: pmoisuc@gmail.com sau la tel. 0743-657553 – Petrica Moisuc

 

Acest articol a fost publicat în Articole. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s