3. Suceava – Siret – 2011


Al 3-lea Atelier de Handbells Siret& Negostina & Suceava

– 29 august – 4 septembrie 2011 –

Voi pune candva si cuvinte… Imaginile spun mai mult…

4 răspunsuri la 3. Suceava – Siret – 2011

 1. Amalia Corobotiuc zice:

  Mi-e dor de aceste clipe frumoase petrecute impreuna….mi-e dor de partasia pe care o aveam in fiecare dimineata si de momentele cand puteam arata si altora tot ce am invatat noi cu multa truda…Dumnezeu sa va binecuvinteze dorinta pe care o aveti de a invata copiii..roadele se vad si se vor vedea in viata noastra…multumim din suflet pentru tot ce ne-ati invatat!!

  Apreciază

 2. Laura Grigoraş zice:

  De acord cu Magda. Sunt la fel de recunoscatoare Domnului pentru ca a lucrat asa frumos cu noi si prin noi. Stiu ca tot ce s-a facut a fost datorita voii Lui. Domnul sa binecuvinteze aceasta lucrare! Ma rog si sper ca anul 2011 sa nu fie ultimul in care am putut sa avem o astfel de activitate! Fiti binecuvantati! 🙂

  Apreciază

 3. Datorita acestor experiente am avut cea mai implinita adolescenta!
  Fiecare activitate a avut un impact rasunator pentru mine. Tot ceea ce pot sa fac este sa le multumesc tuturor si sa-i incurajez sa se implice numai in activitati de valoare, dar mai presus de asta, sa caute in toate numai partea pozitiva si ziditoare. Eu am facut-o si in afara de amintiri, am ramas cu prieteni buni, cu experiente pe care nu le pot uita si cu implinire pe plan spiritual.

  Apreciază

 4. Datorita acestor experiente am avut cea mai frumoasa adolescenta!
  Tot ce s-a intamplat, fiecare activitate impreuna a avut un impact rasunator in viata mea!!! Tot ce pot sa fac este sa le multumesc tuturor pentru momentele extraordinare si sa-i incurajez sa se implice cat mai mult in activitati de valoare, dar mai ales sa caute intotdeauna partea pozitiva si ziditoare a acestora. Eu am facut-o si pe langa amintiri, am ramas cu prieteni buni si cu experiente pe care nu le pot uita, dar mai presus de toate, am adunat multa implinire pe plan spiritual.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s