Corul de Copii BOTOSANI – Biserica Crestina dupa Evanghelie MARANATA, nr. 2


Scriu aceste randuri ca sa-mi reamintesc mie, sa nu uit, si poate iti vor face bine si tie! Asa repede trec anii! Ca un sunet….  

DOMNUL e CREATORUL tuturor lucrurilor!

BINECUVANTAT FIE DOMNUL!

––––––––––  martie 2022 ––––––––––

Am facut muzica cu Corul De Copii in Biserica Crestina dupa Evanghelie nr. 2, str. Varnav 27, 710161 Botosani. 

Prima repetitie a Corului de Copii a fost Sambata 30 septembrie 2006. 

Imi plac copii, imi place sa-i invat cat mai multa muzica! Imi place sa-i ajut sa se dezvolte muzical, sa-si largeasca orizontul sa ajunga sa fie independenti in a citi o partitura cu o cantare pe ea!

Am pornit ca de obicei, cu notele muzicale pe cartonase (nota intreaga – taaaa, doimea – too, patrimea -ta, optimea-ti … (mai tineti minte?)

Apoi am inceput sa lucram la intervale muzicale, sa invatam sa urcam si sa coboram pe portativ, sa facem sarituri muzicale de una sau mai multe trepte. Am lucrat si masurile muzicale de 2 timpi, de 3 timpi, de 4 timpi. Va aduceti aminte la inceput cand lucram cu o mana, apoi cu ambele maini? Cand dirijati pe rand corul de copii? Erati bucurosi cand faceam asta!

In aceleasi repetitii am lucrat la dezvoltarea voastra vocala prin vocalize, schimbari de gama, treceri de sunet. De multe ori citeam mirarea amestecata cu bucurie de pe fata voastra cand reuseati sa faceti lucruri mai grele, mai dificile.  Vocile voastre sunau foarte bine!

Am invatat sa cantam impreuna cantari cu negative, cu acompaniament live de pian! Erati asa harnici! De fiecare data cand am cantat impreuna in biserica, erati bucuria si zambetul de pe fata parintilor vostri, de pe fata ascultatorilor vostri!

DSCN4909

Am muncit muzica impreuna cu:

 1. Aionoaie Lavinia
 2. Andrei Emima-Genoveva
 3. Andrei Flavius
 4. Andrei Iemima
 5. Andrei Iustin
 6. Asaftei Aida
 7. Balan Cristina
 8. Boicu Daniel
 9. Boicu Ionut
 10. Clim Ecaterina
 11. Gheorghita Betuel
 12. Mariniuc Ana
 13. Mariniuc Simona
 14. Mariniuc Stefan
 15. Radis Cosmin
 16. Radis Otniel
 17. Serediuc Sabina

(Imi pare rau daca am omis pe careva dintre voi, nu a fost cu intentie. Spuneti-mi si fac corectiile imediat.)

Timpul petrecut impreuna cu voi a fost frumos pentru mine! Sper sa fi fost asa si pentru voi! Am admirat inocenta voastra, sinceritatea cantului inaltat Domnului!

Am fost onorat sa lucrez impreuna cu voi! As fi vreut sa lucrez un timp mai indelungat cu voi… Pastrez multe amintiri frumoase cu voi, de la voi!

SLAVIT SA FIE DOMNUL pentru toata muzica cantata in cinstea LUI!

DOMNUL SA VA BINECUVANTEZE PE VOI SI FAMILIILE VOASTRE!